НОВИНКА SilverStone – система рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням

Home New products НОВИНКА SilverStone – система рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням
16.04.2021

Продукція SilverStone – це першокласний дизайн у поєднанні з бездоганними технічними характеристиками, втілення ідей та розробок, багато з яких вже стали світовими трендами, від кращих фахівців та інженерів. Designing Inspiration або “Створюємо те, що надихає” - філософія та головна ідея SilverStone.

Компанія SilverStone починала свою діяльність з виробництва блоків живлення для персональних комп’ютерів. Багато ідей та технічних розробок SilverStone стали світовими трендами. Вони змінили погляд на звичні речі, стали початком численних модних тенденцій. На сьогодні, SilverStone – всесвітньо відомий виробник корпусів, блоків живлення, охолодження, аксесуарів для звичайних користувачів та професіоналів. Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно.

В асортименті SilverStone представлено численна кількість моделей стандартного повітряного охолодження для компактних та стандартних систем.

SilverStone пропонує оцінити нове покоління рідинного охолодження ICE GEM з ARGB підсвічуванням: в асортименті двосекційна модель SST-IG240-ARGB.

Рідинне охолодження SilverStone ICE GEM це:

  • СУМІСТНІТЬ ІЗ СУЧАСНИМИ СОКЕТАМИ - Intel LGA 115X/1366/1200/2011/2066 и AMD sTRX4/TR4/AM4/AM3/AM2/FM2/FM1. Достатньо велика за розміром мідна відшліфована основа повністю накриває поверхню процесора AMD Ryzen Threadripper, запезпечує ефективне охолодження.
  • ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ВІДВОДУ ТЕПЛА ВІД ВОДОБЛОКУ – багатокамерна конструкція помпи допомагає ізолювати канали гарячої і холодної рідини.
  • МАКСИМАЛЬНА ПРОДУКТИВНІСТЬ З МІНІМАЛЬНИМ ШУМОМ – комплектний 4 pin PWM& 3 pin ARGB (5V LED) вентилятор з ARGB-підсвічуванням, має унікальну досконалу форму лопатей (11 штук), що пригнічують турбулентний шум. Геометрія вентилятора оптимізована як для потоку повітря, так і для тиску.

  • МОЖЛИВІСТЬ КЕРУВАТИ ПІДСВІЧУВАННЯМ - в комплекті адресний RGB-контролер (10 режимів підсвічування та можливість регулювати яскравість та швидкість зміни кольору).

  • ГАРАНТІЯ ПОЛІПШЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ – двигун помпи має трифазну, шестиполосну конструкцію для більш плавної та тихої роботи у порівнянні із більшістю однофазними, чотири полосними різновидами;

  • ЗАПОБІГАННЯ КОРОЗІЇ ТА ВПЛИВУ АГРЕСИВНОГО СЕРЕДОВИЩА – за рахунок використання радіатору високої якості, що має антикорозійний захист та не буде ушкоджений або виведений з ладу під впливом пару, рідини, жиру та інших хімічних сполучень.

  • УНІКАЛЬНИЙ СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН – помпа має покриття стилізоване під коштовний діамант, що виблискує яскравими барвами.

Система рідинного охолодження SilverStone ICE GEM – нове покоління охолодження для процесора, що безперечно стане чудовим доповненням сучасної комп’ютерної системи та забезпечить ефективний відвід тепла, приверне увагу унікальним дизайном.

SilverStone IceGem all-in-one liquid coolers - Intro (відео)

SilverStone – гарантує відмінну якість та сучасний стиль! Долучайтесь та обирайте краще!

Products from publication
SKU: SST-IG240P-ARGB
5979 UAH*
in stock
240mm high-performance ARGB AIO liquid cooler with 2 x 120mm ARGB fans. Full block coverage to entirely cover the IHS of Ryzen Threadripper processor. Pressure optimized fans with brighter ARGB effects can effectively dissipate heat from the radiator. Scintillating diamond-cut design with SilverStone logo plating. Integrated addressable RGB lighting for water block and fans. Includes addressable RGB controller with 10 lighting modes and ability to adjust brightness and color changing speeds. The pump motor utilizes three phase, six pole design for smoother, quieter operation compared to most single phase, four pole design. Energy efficiency also improves as well. Compatible with Intel LGA 115X/1366/1200/2011/2066 and AMD sTRX4/TR4/AM4/AM3/AM2/FM2/FM1 sockets.
Menu
Products catalog
Products catalog